21 February 2012

Sila Alert

Assalamualaikum ^_^

Sebagai seorang student yang bertanggungjawab sila lah rajinkan diri anda buat lawatan sambil belajar kat student portal tu ya. Jangan jadi macam kami yang sangat tak alert dengan kecanggihan student portal sekarang sampaikan nak login pon punya lah susah. Tetiba salah password la hape. Tapi disebabkan keangkuhan dan keegoan yang tinggi, sesuka hati je lah salah kan student portal sebab tetiba je 'meng'upgradekan page tersebut menjadi lebih canggih dan kami dah tak leh nak login lagi dah sebab masalah yang bertimpa-timpa. Padahal salah diri sendiri.hewhewhew..... Sekarang kami sudah sedar diri dan kami saaaaangattt suka kan kecanggihan student portal ittewwww. >_< Love you damn much student portal!!! pfttttttt.......... :p



*muka kagum tengok student portal berwajah baru*




Note : Result dah nak kuar, nak tak nak kena godek jugak la student portal tu kan sebab nak buat Sufo..gaaaaaa 0_o

No comments:

Post a Comment