15 November 2011

Benarkah Cinta Mampu Wujud di Pertemuan Pertama

Assalamualaikum ^_^

Cinta pandang pertama nih memang betul betul wujud ke??? Atau mitos semata mata??? Tapi, apakah maksud cinta pandang pertama?



Okay, hari nih saya nak tak nak share pasal maksud cinta pandang pertama ke hape ye. Hari nih saya nak share pasal 1 lagi novel yang saya baca dan saya rasa ceritanya agak interesting. n_n



Macham nih ceritanya......


Hareez Rifqal sorang yang saaaaangat playboy tahap babun. Babun pon kalah ngan dia tau. Tetiba terjatuh chenta ngan Aira Hanna yang bekerja sebagai interior designer kat company kawan Hareez, Syamsul Asyraf namanya. Ermmm love at the first sight la nih. Tapi si Aira nih pulak tak nak kat Hareez, dah namanya playboy kan sape yang nak. Insecure kot kalau kapel ngan si Hareez tu.


Tapi makin dia lari, makin dekat pulak Hareez menghampiri..*pintal pintal rambut sambil tunduk malu* :p


Banyak la konflik dalaman dan luaran antara mereka berdua yang kadang kadang menguji tahap kesabaran saya sebagai pembaca. (eheh teruji la sangat kan) Tapi yang best bila diorang kawin tapi takde sape yang tau. Memang kelakar tak hengat lah bila kawan kawan diorang lost je tengok diorang berabang sayang kat public. Gayanya macam suami isteri je kan. (tapi memang diorang suami isteri pon)hahahaha *gelak guling guling* Okay tak guling guling, tipu je 0_o



Haaaa interesting tak??!!! Kalau interesting sesangat sila la singgah kat bookstores berhampiran anda dan bawak larik novel nih sebijik..... >_<










P/s ilebiu: kalau kena tangkap polis pandai pandai lah bawak diri yaa ^_* (you know why) ekekeke

Peace yawww!!!

No comments:

Post a Comment