20 October 2011

7 Hari Mencintaiku

7 hari je??!!! TAK MAU...!!!! Saya nak SEUMUR HIDUP okeh!!!

Haaaa emo la pulak kan...Okay fine, it's not about me. Nih pasal novel yang  saya baca 2 3 hari lepas. Seriously novel nih telah meninggalkan kesan yang sangat mendalam dalam diri saya...erk??!!!

Eh..eh..nak tau tak novel nih pasal ape? Haaa meh sini nak kasi tau sama kamu....
Okay cite nye macam nih... Mia Adriana nih anak orang kaya terpaksa kawin ngan Khuzairi si pengembala kambing. *ishish cam ada bau kambing je nih*
Hurmmm mereka kawin bukan sebab suka sama suka ye, terpaksa semata-mata. Then Mia terpaksa follow Khuzairi balik kampung dan hidup dia telah berubah 100%. Kat sana dia terpaksa tinggal ngan mak mentua dia yang mulut cam longkang (nih Mia yang cakap ye), terpaksa berdepan ngan sepupu hasben dia yang suka kutuk-kutuk kat belakang dan macam-macam jenis orang lagi lah. Tapi Mia tu kuat dan dia sangat outspoken. Lawyer kan haruslah kena outspoken heee....
Part yang paling best bila Mia sound direct cam tu je sesape yang sibuk kutuk-kutuk dia..woheoooo...bravo bravo *clapclapclap*

Tapi yang paaaaaling seronok lah kan, hero kat lam novel nih sangat caring dan sangat hormat kat mak tiri dia walaupon dah terang-terang mak tiri dia tu tak betul. Kalau ikutkan novel nih lebih focus on Khuzairi yang tersepit diantara kasih terhadap isteri dan rasa hormat terhadap kedua ibu bapa.
Hurmmm kalau nak tau ngan lebih lanjut sila la baca sendiri ya..teheeeee

Oh ya, nih dia gambo nye...



Mana la tau kot ada yang nak pegi bookstore malam nih jugak kan sebab dah excited sangat nak baca novel nih.hewhewhew....Enjoy!!!! >_<

No comments:

Post a Comment